joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Pregătiți-vă pentru prima dintre premierele stagiunii TeATRuACTIV!

  de Special Arad | 5 septembrie 2014, 10:10 AM | Cultură | Știri Arad

  0

  Actorii Ioan Peter și Alina Danciu vor fi doi dintre protagoniştii piesei de teatru „Reunificarea celor două Corei“, de J. Pommerat, în regia lui Radu – Alexandru Nica, piesă care va fi prima dintre premierele stagiunii TeATRuACTIV, în data de 21 septembrie, la ora 19:00, în sala Studio a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

  Potrivit celor scrise pe pagina de Facebook a Teatrului Clasic, cei doi sunt actori de mare expresivitate și vă vor conduce – alături de alţii – printr-o poveste ca un puzzle, ce aduce ca structură, cu filmele lui Jarmusch „Coffe and cigarettes“ sau „Night on Earth“. Iar jocul lor se pliază perfect pe noul concept al stagiunii teatrale arădene – un joc alert, susţinut astfel încât să pună în valoare frumuseţea şi ineditul acestei piese – puzzle, eterogenă ca story, dar unită „de un deziderat utopic: acela de a întâlni plenar şi durabil pe cineva“ (Radu – Alexandru Nica).


  Începând cu 14 septembrie veţi putea achiziţiona şi online bilete la toate spectacolele Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, de pe platforma biletmaster.ro. Iar de la aceeaşi dată, la Agenţia de bilete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad veţi putea alege unul din cele şase tipuri de abonamente care vă stau la dispoziţie, valabile pentru întreaga stagiune TeATRuACTIV.

  Vezi mai jos programul pe luna septembrie:

  AFIS STAGIUNE

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.