vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Sălile de jocuri de noroc din Arad, la control. Opt licențe pentru jocurile de noroc propuse spre revocare

  de Ioana Costaș | 19 februarie 2024, 5:44 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Opt licențe pentru jocurile de noroc sunt propuse spre revocare în urma unor controale ale polițiștilor arădeni ce au avut loc sâmbătă și duminică în municipiul Arad.

  În total, au fost controlate 37 de societăți comerciale, dintre care 13 baruri/cluburi, fiind propuse spre revocare 8 licențe pentru jocurile de noroc. Însă activitățile polițiștilor nu au vizat doar sălile de jocuri de noroc, totul făcând parte, în fapt, dintr-o acțiune la care au luat parte Serviciului Rutier, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad și al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad împreună cu reprezentați ai Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc, scopul fiind – potrivit reprezentanților IPJ Arad – „prevenirea faptelor antisociale, menținerii unui climat de ordine și liniște publică și impunerii respectării legislației rutiere”.

  Astfel, în cele două zile de acțiuni – 17 și 18 februarie – IPJ Arad a transmis că „au fost legitimate 241 de persoane și verificate 103 autovehicule. Au fost controlate 37 de societăți comerciale, din care 13 baruri/cluburi, fiind propuse spre revocare 8 licențe pentru jocurile de noroc.

  Au fost aplicate 90 de sancțiuni contravenționale, din care 21 privind ordinea și liniștea publică, 52 pentru abateri la regimul circulației rutiere, 3 privind organizarea jocurilor de noroc – sancțiuni aplicate de reprezentanții Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc – 12 privind normele de prevenire și stingere a incendiilor – sancțiuni aplicate de speciliști din cadrul ISU Arad – iar restul pentru alte abateri. Valoarea sancțiunilor a fost de 118.000 de lei, fiind totodată reținute 3 permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare”.

  Citește și: Bănuit de violare de domiciliu, un bărbat de 37 de ani a fost reținut

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.