marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Șahistul arădean Ervin Mozes, dublu campion național la veterani!

  de Dan Lazăr | 19 martie 2023, 8:44 AM | Sport | Știri Arad

  0

  IM Ervin Mozes a reușit să câștige două medalii de aur la Campionatele Naționale de șah rezervate veteranilor, care s-au desfășurat la Vaslui. Mai întâi, la șah clasic, arădeanul nostru a câștigat întrecerea Open 65, cu 17 șahiști la start, totalizând 5,5 puncte, cu jumătate de punct mai mult decât Gheorghe Evuleț (CS Tinerii Maeștri București) și Ovidiu Stancu (AC de Șah Alfil Pitești).

  Arădeanul a devenit apoi și campion al României la șah rapid – Open 65, cu un total de 6,5 puncte din 7 posibile. Reprezentantul CS Universitatea Arad a fost urmat, la mare distanță, pe podium de Vasile Anchidin (CS Segentul Vaslui), cu 5 puncte, și Ovidiu Stancu (AC de Șah Alfil Pitești), cu 4,5 puncte.

  În apropierea podiumului a încheiat Ervin Mozes la șah blitz Open 65, locul IV, cu un total de 5,5 puncte, asemenea medaliatului cu bronz, Gheorghe Evuleț (CS Tinerii Maeștri București).

  Erwin Mozes (77 de ani) a devenit pentru a cincea oară campion național al veteranilor, precedenta performanță de acest fel fiind consemnată în anul 2016, tot la Vaslui.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.