Șah în piața de la Pecica! Orașul arădean va găzdui, în această lună, turneul Diviziei A

  de Dan Lazăr | 8 septembrie 2020, 7:55 AM | Pecica | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Consiliul Director al Federației Române de Şah, din care face parte și arădeanul Alin Câmpeanu, a aprobat ca ediția 2020 a Campionatului Naţional de șah pe echipe – Divizia A, să se desfășoare la Pecica, în județul Arad.

  Campionatul ligii secunde va avea loc în perioada 21 – 25 septembrie 2020.

  Fiecare club participant trebuie să prezinte o echipă formată din 6 jucători plus 4 rezerve, fiind obligate ca în fiecare meci să folosească cel puțin 4 jucători aflați pe lista FIDE a României (trei seniori + un junior). Ritmul de joc va fi de 45min + 30sec/mutare.

  Partidele se vor desfășura în aer liber, în pavilioanele Pieței Agroalimentare Pecica, în organizarea ACS Șahistul Pecica.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.