marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Naționala de rugby a României s-a răzbunat! „Stejarii” au învins reprezentativa Rusiei

  de - | 5 februarie 2022, 7:00 PM | Internaţional | Sport

  0

  Naţionala României a învins sâmbătă, cu scorul de 34-25 (24-7), reprezentativa Rusiei, în primul meci din acest an al competiţiei Rugby Europe Championship (REC), partida disputându-se pe stadionul naţional de rugby „Arcul de Triumf” din Capitală. Cu acest succes, România a intrat şi în posesia Cupei Kiseleff, pusă în joc între cele două naţiuni anul trecut, atunci când o câștigase Rusia, relatează Agerpres.

  Încurajaţi permanent din tribune de câteva sute de suporteri, tricolorii au făcut un meci foarte bun în special în prima repriză, mai puţin în partea a doua a confruntării, dominându-şi adversarul care, anul trecut, reuşise să obţină victoria, la Soci, cu 18-13.

  Sâmbăta viitoare, tot la Bucureşti, România va primi replica Portugaliei.

  Meciurile din Rugby Europe Championship contează pentru calificarea la Cupa Mondială din 2023, care va avea loc în Franţa.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.