Se dau amenzi! Polițiștii locali au în vizor parcarea de la Ștrandul Neptun

  de Special Arad | 28 May 2021, 5:29 PM | Știri Arad | Undeva

  0

  Sezonul estival urmează să înceapă cu adevărat în următoarele zile când petrecerile vor fi, cel mai probabil, organizate peste tot. Având în vedere că Ștrandul Neptun se redeschide oficial, foarte mulți arădeni, dar și persoane din alte județe, vor aglomera parcările din apropierea complexului de agrement. Cu această ocazie, polițiștii locali au anunțat că vor face și mai multe controale și vor amenda persoanele care nu parchează regulamentar.

  Având în vedere că ne aflăm la începutul sezonului estival 2021, iar ștrandul Neptun reprezintă un complex de agrement și relaxare de care ne bucurăm nu doar noi, arădenii, ci și vizitatorii din alte județe, Direcția Generală Poliția Locală Arad vă informează asupra acțiunilor de control și sancționare a faptelor de natură contravențională privind oprirea/staționarea neregulamentară a autovehiculelor pe ștrandul Neptun.

  Polițiștii locali vor intensifica acțiunile de constatare și sancționare a șoferilor indisciplinați, care ignoră semnificația indicatoarelor rutiere din zona de referință și nu respectă normele de circulație rutieră, parcând autovehiculele de o manieră care blochează accesul, pe aleile pietonale sau chiar pe spațiu verde.

  Precizăm faptul că administrația pune la dispoziția vizitatorilor ștrandului peste o sută de locuri de parcare, pentru imobilizarea regulamentară a automobilelor.

  În acest context, specificăm că faptele referitoare la OPRIREA NEREGULAMENTARĂ vor fi sancționate conform O.U.G. nr.195/2002, cu modificările și completările ulterioare, cu 2-3 puncte de amendă și 2 puncte de penalizare și cu 4-5 puncte de amendă, respectiv 3 puncte de penalizare pentru STAȚIONAREA NEREGULAMENTARĂ a autovehiculelor, în acest caz fiind aplicate inclusiv măsuri de ridicare a vehiculelor„, se arată într-un comunicat emis de reprezentanții Poliției Locale Arad.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.