miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  La solicitarea turiștilor, Săgeata Verde pleacă mai devreme

  de Special Arad | 20 iunie 2017, 4:59 PM | Știri Arad

  0

  La solicitarea turiștilor, ora de plecare a trenului Săgeata Verde se modifică, de la ora 10, la ora 9. Astfel, garnitura urmează să pornească pe traseu, în fiecare duminică, până la data de 1 octombrie, de la ora 9, din stația de tramvai Maximilian (Kaufland – Micălaca).

  Consiliul Județean a repus în circuit Săgeata Verde duminica trecută, primul tren electric care a circulat vreodată pe teritoriul României de astăzi şi al optulea din lume.

  Trenul este pus la dispoziţia turiştilor în fiecare duminică pe ruta Arad – Ghioroc, iar bilete se pot rezerva pe site-ul www.sageataverde.ro.

  „În situația în care vor exista solicitări, luăm în calcul prelungirea programului curselor şi toamna”, anunță Consiliul Județean Arad.

  Citește și S-a dat verde la „Săgeata Verde”, cu primii turiști! Numele e un paradox și Muzeul e, încă, „under construction” | Foto / Video

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.