S-a răsturnat cu camionul plin cu lemne și a blocat traficul pe DN 7, între Arad și Lipova (FOTO)

  de Andrei George | 11 mai 2017, 8:16 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Traficul a fost blocat aseară pe raza localității arădene Mândruloc. Un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat pe carosabil și timp de câteva ore traficul rutier pe DN7, între Arad şi Lipova a fost oprit din această cauză, după cum a informat şi centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

  După incident, traficul s-a efectuat cu mare greutate, un echipaj al poliției rutiere fiind la locul accidentului pentru fluidizarea acestuia.

  FOTO: Facebook /Radar Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.