sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-a prăbușit în gol 100 de metri! Corpul neînsuflețit al unui medic a fost recuperat cu elicopterul SMURD din munții Piatra Craiului

  de - | 7 iunie 2020, 12:31 PM | Naţional

  0

  Un medic din Brașov a fost găsit mort în Piatra Craiului. Corpul neînsuflețit al medicului a fost văzut sâmbătă de un turist, sub Vârful Zbirii, într-o zonă de gol alpin. Se pare că medicul s-ar fi prăbușit în gol 100 de metri, după ce s-a apropiat de marginea hăului.

  Cadavrul a zăcut câteva zile în prăpastie. Corpul neînsuflețit al medicului brașovean se afla într-un gol sub poteca pe care au trecut foarte mulți turiști.

  Pentru că zona este foarte greu accesibilă, salvamontiștii au cerut ajutorul elicopterului SMURD Târgu Mureș, scrie brasovstiri.ro.

  Doi salvamontiști din Zărnești au legat cadavrul medicului pentru a putea fi ridicat de elicopter. Corpul neînsuflețit a fost coborât la baza muntelui, de unde a fost preluat de lucrătorii de la Laboratorul de Medicină Legală Brașov.

  Cadavrul va fi autopsiat pentru a se stabili dacă medicul a căzut sau a fost împins în prăpastie. Totodată, specialiștii vor stabili dacă medicul a murit după ce a căzut în prăpastie, sau corpul neînsuflețit a fost aruncat în hău.

  Curios lucru este faptul că până acum nimeni nu a reclamat dispariția medicului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.