S-a mărit șantierul pe drumul care face legătura între Timișoara și Autostrada Vestului și se va circula pe o singură bandă, alternativ

  de Special Arad | 5 mai 2021, 8:30 AM | Regional

  0

  (foto: opiniatimisoarei.ro)

  Se circulă încet si cu atenție sporită pe drumul care leagă Timișoara de Autostrada Vestului, drum ce trece pe lângă localitatea Giarmata. Șantierul pentru lărgirea șoselei la 4 benzi este deschis încă din toamna anului trecut, iar utilajele pot fi văzute la treabă în fiecare zi, mai ales de când vremea e numai buna de lucru.

  „Miercuri și joi, 05.05 si 06.05.2021, se va lucra pe DJ 691, pe tronsonul cuprins între Centura Timișoarei și calea ferata din Giarmata, la km 7+980, iar circulația se va face alternativ pe cate o bandă”, transmit reprezentanții Consiliului Județean Timiș.

  Valoarea proiectului se ridică la peste 80 de milioane de lei. Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, de la bugetul național, dar și din fondurile Consiliului Județean Timiș.

  sursa: opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.