duminicã, 26 mai, 2024

Special Arad Logo

  Restricții pe autostrada A1 Arad – Timișoara! Vor fi menținute până la data de 26 septembrie

  de - | 22 septembrie 2018, 1:51 PM | Știri Arad

  0

  Circulația pe A1 Arad – Timișoara se desfășoară cu restricții în zona municipiului Arad, unde se fac lucrări la rosturile de dilatație. Traficul se va desfășura restricționat până miercuri, 26 septembrie.

  Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, pe sensul către Timișoara al autostrăzii A1 Arad – Timișoara, la kilometrul 540+400 de metri (în zona municipiului Arad), se vor efectua anumite lucrări la rosturile de dilatație.

  Din acest motiv, vor fi afectate banda numărul unu și cea de urgență, traficul rutier desfășurându-se pe banda numărul 2.

  Restricțiile sunt valabile până miercuri, 26 septembrie 2018, ora ora 20.00.

  Pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite, șoferii care se deplasează pe acest tronson sunt sfătuiți să respecte regulile de circulație, să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum și să schimbe banda de rulare doar după ce au semnalizat și s-au asigurat în mod corespunzător, scrie Infotrafic.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.