S-a închis (și) bazinul olimpic din zona Polivalentei

  de Dan Lazăr | 14 martie 2020, 2:05 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  După ce pe parcursul acestei săptămâni, Primăria a hotărât să suspende activitatea la noul bazin de polo/înot din Subcetate, de sâmbătă s-a pus lacătul și pe bazinul acoperit de la Polivalentă.

  Bazinul „Delfinul”, care aparține de Ministerul Tineretului și Sportului (MTS), va fi închis în săptămâna 16.03.2020 – 22.03.2020, cu posibilitate de prelungire a perioadei, motivul fiind, bineînțeles, coronavirusul. De altfel, în ultimele zile numărul arădenilor care au trecut pragul bazinului a fost unul extrem de mic.

  „În ultima zi deschisă a bazinului de la Polivalentă… Ora 17:30, gol goluț. Ne adaptăm condițiilor și regulilor. Cu toate acestea, încercați să faceți mișcare, oriunde v-ați afla! Sportul menține corpul tânăr și sănătos!”, a fost îndemnul publicat pe o rețea de socializare de către o antrenoare care activează (și) în cadrul bazinului „Delfinul”, Mădălina Manea, ilustrat de fotografia publicată la acest articol.

  În ceea ce privește o altă locație ce aparține de MTS, administrată de DJST Arad, Sala Sporturilor „Victoria”, aceasta rămâne deschisă pentru echipele de seniori, de luni dimineață întorcându-se la antrenamente echipa de baschet feminin a Aradului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.