vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  S-a finalizat licitația pentru serviciile de plată online a taxelor și impozitelor. Există trei instituții bancare câștigătoare

  de Special Arad | 21 noiembrie 2016, 8:51 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a atribuit unui număr de trei bănci – Banca Transilvania, BCR și Garanti Bank – contractul având ca obiect achiziția de servicii de acceptare a plăților de impozite, taxe, contribuții și alte sume cuvenite bugetului general consolidat, efectuate cu carduri de plată în sistem online prin intermediul Sistemului Național Electronic de Plăți, valoarea acestuia fiind de 1,87 milioane de lei, fără TVA.

  Potrivit unui anunț de atribuire, postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), tipul procedurii a fost licitația deschisă, iar criteriul de atribuire prețul cel mai scăzut.

  Au fost depuse patru oferte, însă doar trei au fost admisibile. Contractul intră sub incidența acordului privind contractele de achiziții publice și nu ar putea fi subcontractat. Anunțul a implicat încheierea unui acord-cadru.

  Sursa: romanialiberă.ro

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.