vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  S-a autosesizat poliția! Povestea torturării pisicii de la Kaufland: „voi merge până în pânzele albe”

  de Lucian Dănilă | 1 noiembrie 2017, 1:24 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  17

  Știri Arad. Poliția din Arad s-a autosesizat în ceea ce privește ipoteza torturării pisicii găsite în parcarea supermarketului Kaufland din Calea Aurel Vlaicu. Între timp am aflat și cine este proprietarul pisicii, acesta spunând că va merge „până în pânzele albe”.

  Se numește Marius și a aflat de soarta pisicii din articolul publicat de Special Arad. Era curios când s-ar fi putut întâmpla acea oribilă scenă, pisica fiind dispărută de acasă de două zile. „Voi merge până în pânzele albe pentru a afla ce s-a întâmplat”, spune el.

  Între timp, Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad, ne-a informat că „în astfel de cazuri poliția se autosesizează, dar a fost făcută și o plângere scrisă”. Mai mult, acum se fac cercetări dacă pisica ar fi fost în viață în momentul torturii, sau era moartă în momentul în care a fost înfiptă în acel fier.

  Una dintre cheile rezolvării acestui caz ține chiar de supermarketul Kaufland, parcarea fiind supravegheată video, iar, din informațiile noastre, acestea vor fi predate celor care anchetează cazul.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.