S-a aruncat în Lacul Pădurice din cauza unui tată dement şi a fost salvată de la moarte în ultimul moment. SMURD-ul a venit cu frustrări cu tot…

  de Lucian Valeriu | 26 iunie 2015, 4:03 PM | Știri Arad

  14

  În jurul orei 15, o fată de 16 ani a fost salvată de un arădean curajos şi cu moralitatea la el de la un înec iminent. Domiciliată în oraşul Sântana, adolescenta este terorizată de un tată violent, care o bate şi îi interzice să mai vină acasă – acasta pare a fi, în proporţie de aproape 100%, motivul gestului disperat care era la un pas să o coste viaţa. Cornel V. am aflat că se numeşte dementul `părinte` – şi ar fi bine ca poliţiştii şi cei de la Protecţia Copilului din Sântana să reţină acest lucru. Fata a refuzat să explice motivul gestului ei – de frica reîntâlnirii cu părintele violent.

  Salvatorul fetei este arădeanul Ştefan Kuruncz, iar acesta povesteşte, fără a îşi supraetala gestul (de altfel, extraordinar!) că „am văzut cum fata a ieşit la suprafaţă şi a dat din mâini ca una care nu ştia să înoate… era pe la mijlocul lacului, deja. M-am dezbrăcat şi am sărit după ea… mă bucur că am salvat-o…”

  SMURD-ul a venit şi el, cum a putut, la vreo 10 minute după ce fata era… să nu mai fie – respectiv la vreo 15 de minute după  ce a fost sunat. Fata era în afara oricărui pericol, stând pe marginea lacului. Salvatorul ei era deja îmbrăcat, cu noi, la terasa CCS, încercând să-l încălzim cu o ţuică şi să-i compensăm gestul… ţinând cont şi de faptul că a sărit cu ţigările la el. 🙂
  O doamnă doctor s-a răstit – foarte tare miştoul intelectual… ce să-ţi povestesc! – la noi cu replica „bine că n-aţi salvat-o cu aparatul foto!”… omiţând `amănuntele` că a găsit pacienta gata salvată şi că… da, poate chiar cu aparatul foto am salvat-o.
  Bravo, doamna doctor… fă cumva şi sună la Sântana să vezi… poate rezolvi cu promptitudinea, profesionalismul şi eficienţa pe care am auzit că le posezi, problema fetei cu taică-su… asta ca să nu facem scandalul mai mare decât intenţionai să-l deschizi.

  ……………………………..

  „Ar fi fost a 18-a în ultimii 35 de ani”… a exclamat directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Ioan Cristea, care a coborât, împreună cu echipa sa, să-și ofere ajutorul…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. domnule Lucian Valeriu inainte de a scrie trebuia sa va informati la scoala unde studiaza aceasta fata despre comportamentul ei ,nu sa improscati cu noroi un tata care face tot ce poate pentru copii luii, m-ai ales in situatia in care este .si asa este batut de soarta cu un copil problema cum este aceasta fata,ar trebui sa va puneti in locul lui si atunci cu siguranta nu ati m-ai scrie tot ce ati scris. bravo pentru felul in care ati scris si ati nenorocit acest tata si asa batut de soarta………sa nu fie nimeni in locul lui….

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Tatăl nu are nici o vină pentru gestul Mădălinei , ştiu foarte bine acest lucru pentru că îi cunosc foarte bine familia , multă lume spune că tatăl ei e agresiv din cauză că i-a murit soția şi tot odată mama Mădălinei ,ea avea o problemă de foarte mult timp , ce problemă chiar nu ştiu , toate prostiile pe care le facea şi acest gest este doar pentru a atrage atenția neinteresând-o că o costă viața ,tatăl lor are foarte mare grijă de Mădalina şi sora ei , nu îl judecați pe taică-su pentru gestul ei prostesc !

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.