sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-a aruncat de la etajul șase pentru a scăpa de flăcările care îi mistuiau apartamentul. Constănțeanca nu a supraviețuit căderii. Imagini video cu un puternic impact emoțional

  de - | 16 februarie 2021, 12:12 PM | Naţional

  0

  Incendiul a izbucnit în jurul orei 9.15, la etajul 6 al blocului cu 7 etaje pe de Bulevardul Mamaia nr. 90, în zona Spitalului Militar din Constanţa. Persoana se afla în apartamentul cuprins de flăcări, situat la etajul 6, şi cuprinsă de panică a sărit pe geamul de la balcon ca să se salveze de foc, potrivit adevarul.ro.

  Zece echipaje de intervenţie ISU şi SAJ se află la incendiu.

  Victima are 57 ani, iar martorii oculari povestesc că soţul ei nu se mai afla în apartament când vălvătaia a cuprins locuinţa. Oamenii au relatat că bărbatul ar fi spus că o lumânare a provocat dezastrul. Femeia s-a aruncat de la etaj sub privirile mulţimii. Ea a escaladat balconul, disperată, şi s-a aruncat de la înălţime, aterizând la baza blocului. Nu era nicio plasă de siguranţă întinsă acolo.

  Vezi videoul AICI.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.