„Ne cerem scuze public!” Clubul CFR Cluj explică bătaia de la finalul jocului cu Steaua Roșie

  de - | 28 August 2021, 7:01 PM | Sport

  0

  Clubul CFR Cluj a remis un comunicat prin care își cere scuze pentru evenimentele care au avut loc la finalul partidei pierdute cu Steaua Roșie Belgrad. Gruparea clujeană își cere scuze public pentru acea bătaie la care au participat câțiva dintre oficialii clubului din Gruia.

  „COMUNICAT DE PRESĂ

  Ca urmare a incidentelor petrecute joi seară, la finalul partidei CFR 1907 Cluj – Steaua Roșie Belgrad, dorim să facem următoarele precizări:

  Clubul CFR 1907 Cluj își cere scuze public tuturor suporterilor, jucătorilor, partenerilor noștri, reprezentanților mass-media, tuturor celor care fac parte din familia CFR-istă, pentru incidentul petrecut între câțiva dintre oficialii clubului nostru la finalul jocului din UEFA Europa League.

  Suntem Campioana României din ultimele 4 sezoane, un club puternic care a făcut cinste orașului nostru și țării de fiecare dată când a evoluat în Europa, iar astfel de incidente NU ne caracterizează. Ne delimităm de astfel de acțiuni care nu ne onorează și nu fac cinste unui club de anvergura CFR-ului.

  Conflictul iscat la stadion nu are nicio legătură cu rezultatul meciului de joi seară și nu umbrește incontestabilele performanțe sportive ale echipei noastre din ultimii ani. Problemele existente între persoanele implicate au fost de natură personală și era normal să fie rezolvate într-un alt mod.

  În încheiere, vrem să vă asigurăm că incidentul petrecut joi seară face obiectul unei anchete interne, urmând să luăm măsurile care se impun împotriva persoanelor responsabile pentru a limita efectele acestui eveniment nefericit.
  Așa cum am făcut-o de fiecare dată, vă promitem, dragi CFR-iști, că ne vom îndrepta toată atenția spre fotbal.

  Duminică avem un meci important și avem nevoie de sprijinul vostru pentru a reuși să fim din nou învingători.
  Cluj-Napoca
  28 august 2021”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.