miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ruben Budău: Performanțe ale administrației liberale în Arad???!!!

  de - | 15 ianuarie 2022, 9:58 AM | Comunicate contra cost

  0

  …Ele există doar în imaginația lui Iustin Cionca care se face că uită eșecurile răsunătoare pe care le-a patronat în calitate de președinte CJA.
  Primul și cel mai notoriu este aeroportul Arad, eterna gaură neagră, lipsită de un plan strategic, fără activitate și cu investiții în gol de ordinul milioanelor, în condițiile în care cursele anemice nu acoperă nici 50 % din salarii.
  Nici privarea comunelor Craiva și Bârzava de fonduri pentru diferite proiecte de infrastructură nu aș contabiliza-o la capitolul reușită, asta în timp ce celelalte comune au beneficiat de alocări din partea CJA.
  De drumurile județene nici nu mai vorbesc, circulăm cu toții zilnic prin județ și cunoaștem adevărul, o adevărată sfidare la adresa arădenilor (gropi, mizerie, derdelușuri …)! Propagandă ieftină și lucrări de mântuială.
  Opacă în schimb ca noaptea este administrația Cionca, care și-a făcut un obicei din a generaliza evaziv, noțiunea de „investiții în sport și cultură”. Românește nu știi pe ce dai banul public iar când ceri, pe cale oficială, explicații, rămâi cu solicitările.
  Laudă, multă laudă goală, fără argumente asta primesc cetățenii în locul performanțelor administrative și e trist pentru că metehnele acestea liberale nu fac altceva decât să mențină Aradul nostru drag în postura rușinoasă de județ de tranzit.”, spune consilierul PSD Arad Ruben Budău.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.