Rosie Oliveira este câștigătoarea titlului „Miss Bum Bum 2017” | Foto

  de - | 11 noiembrie 2017, 1:03 PM | Beauties

  0

  Femeia cu cel mai sexy posterior a fost aleasă, dintre cele trei concurente rămase în competiția finală. Rosie Oliveira, numită și „Miss Amazonas”, s-a detașat de colegele sale și a fost încoronată „Miss Bum Bum 2017”, scrie perfecte.ro

  Tânăra afirmă că formele sale sunt în întregime naturale, aceasta fiind una dintre condițiile de participare la concurs.

  Competiția „Miss Bum Bum” are loc anual în Brazilia, la Sao Paolo, iar fenomenul a luat o amploare extraordinară. Odată devenită populară, competiția de frumusețe este urmarită intens de o mulțime de oameni din întreaga lume.

  Câștigătoarea:

  Concurentele:

  concurentele-miss-bum-bum-dezmat-total-pe-scena-cum-au-incercat-cele-mai-focoase-brazilience-sa-impresioneze_1 concurentele-miss-bum-bum-dezmat-total-pe-scena-cum-au-incercat-cele-mai-focoase-brazilience-sa-impresioneze_4 concurentele-miss-bum-bum-dezmat-total-pe-scena-cum-au-incercat-cele-mai-focoase-brazilience-sa-impresioneze_7 concurentele-miss-bum-bum-dezmat-total-pe-scena-cum-au-incercat-cele-mai-focoase-brazilience-sa-impresioneze_8 concurentele-miss-bum-bum-dezmat-total-pe-scena-cum-au-incercat-cele-mai-focoase-brazilience-sa-impresioneze_10

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.