joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Rolling Stones va înregistra un nou album, primul după zece ani

  de - | 20 septembrie 2015, 1:20 PM | Muzică

  0

  Chitaristul de la Rolling Stones, Keith Richards, a anunțat că trupa va înregistra un nou album, primul după un deceniu, informează AFP, citată de Agerpres.

  Chiaristul a susținut că formația va intra din nou în studioul de înregistrare după turneul din 2016 în America de Sud.

  „De fapt eram la Londra săptămâna trecută și m-am văzut cu băieții, da, avem planuri precise să înregistrăm”, a declarat Keith Richards, aflat la New York unde își promovează noul său album solo.

  Formată în 1960,  Rolling Stones a lansat ultimul album, „A Bigger Bang” în 2005, după opt ani de la precedentul, „Bridges to Babylon”. Deși nu au mai lansat albume, trupa a continuat să concerteze și chiar a realizat un turneu în America de Nord în vara acestui an.

  Keith Richards, în vârstă de 71 de ani, va lansa vineri primul său album solo după 23 de ani: „Crosseyed Heart”. Pentru acest material, muzicianul britanic a colaborat cu numeroși artiști printre care și cântăreața de jazz, Norah Jones.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.