Rolling Stones va înregistra un nou album, primul după zece ani

  de - | 20 septembrie 2015, 1:20 PM | Music

  0

  Chitaristul de la Rolling Stones, Keith Richards, a anunțat că trupa va înregistra un nou album, primul după un deceniu, informează AFP, citată de Agerpres.

  Chiaristul a susținut că formația va intra din nou în studioul de înregistrare după turneul din 2016 în America de Sud.

  „De fapt eram la Londra săptămâna trecută și m-am văzut cu băieții, da, avem planuri precise să înregistrăm”, a declarat Keith Richards, aflat la New York unde își promovează noul său album solo.

  Formată în 1960,  Rolling Stones a lansat ultimul album, „A Bigger Bang” în 2005, după opt ani de la precedentul, „Bridges to Babylon”. Deși nu au mai lansat albume, trupa a continuat să concerteze și chiar a realizat un turneu în America de Nord în vara acestui an.

  Keith Richards, în vârstă de 71 de ani, va lansa vineri primul său album solo după 23 de ani: „Crosseyed Heart”. Pentru acest material, muzicianul britanic a colaborat cu numeroși artiști printre care și cântăreața de jazz, Norah Jones.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.