duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Cif”, unde te-ai dus? Sivorel s-a stins la 44 de ani vorbind la telefon. Trebuia să fie o zi perfectă pentru el… (FOTO)

  Știri Arad. O veste cumplită a lovit ieri din plin sufletele a zeci de arădeni. „Cif” a murit… „Cif” era un prieten, un prieten adevărat pentru toți cei care au avut norocul să-l cunoască mai îndeaproape, un om care avea mereu vorbele la el, buna dispoziție și cheful de oameni.

  L-am cunoscut de mic, din Sânnicolau Mic. Pentru noi era Sivorel, și parcă era altceva, parcă era din alt aluat. Era puțin mai mare și mereu parcă știa ceva în plus decât noi, grupul. Era și nepotul vecinei mele, tanti Voichița, și ne vedeam destul de des la ea la stradă. Anii au trecut, prietenia a rămas, dar întâlnirile nu au mai fost atât de dese. Îl vedeam cu multe ocazii și de fiecare dată când ne vedeam aveam ce ne spune. După cumplita veste am deschis contul său de Facebook. Aproape toți prietenii lui cu care își petrecea timpul sunt și cunoscuții mei, pentru că Aradul e mic.

  Îi plăcea să trăiască frumos, să asculte muzică bună, să mânânce bine, să se simtă bine și nu avea nici ca mai mică doză de egosim în el. Am scris și mai sus: „Cif” era un prieten, prietnul acela adevărat…

  Sfârșitul i-a venit tocmai în ziua care trebuia să fie una perfectă pentru el. Îndrăgostit de drumeții, „Cif” a plecat alături de un prieten în Austria. Aseară, la Spielberg, o loclitate aflată aproape de Viena, a cântat Mick Jagger alături de colegii lui de la Rolling Stones. Sivorel Rus savura două plăceri, drumeția sau excursia și muzica bună. Se plimba pe stradă alături de prietenul său și vorbea la telefon. Brusc s-a prăbușit… S-a stins la 44 de ani iar prietenii lui sunt cu adevărat în stare de șoc. Este despre cât de firav poate fi firul dintre viață și… nimic.

  Unde te-ai dus „Cif”? De ce atât de repede, de ce atât de fulgerător?

  Dumnezeu să te odihnească în pace om fain!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Ma tu in primul rand esti un [cenzurat de admin] fara gândire și fara simturi! A murit un om in primul rand, 2. Om tânăr de 44 ani care avea familie poate si nu se știa cu o boală anume ; nu cred ca esti in masura sa comentezi ce scriu cunoscuții despre acest om… [cenzurat de admin]
    DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ

    +4 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.