vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Roland Garros ar putea fi amânat pentru al doilea an consecutiv

  de Special Arad | 4 aprilie 2021, 2:47 PM | Sport

  0

  Ministrul francez al Sportului, fosta înotătoare de origine română Roxana Mărăcineanu, a evocat posibilitatea ca turneului de Grand Slam de la Roland Garros să fie amânat pentru al doilea an consecutiv din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

  Franţa a intrat de sâmbătă în a treia fază naţională de lockdown pentru a stopa răspândirea noului coronavirus, dar sporturile profesioniste nu au fost afectate în general cu excepţia cursei cicliste de o zi Paris-Roubaix, care a fost amânată din data iniţială de 11 aprilie.

  Internaţionalele Franţei, care anul trecut au fost amânate cu patru luni în perioada 27 septembrie-11 octombrie din cauza pandemiei de coronavirus, sunt prevăzute în acest an între 17 mai şi 6 iunie.

  ”Suntem în discuţii cu ei (Federaţia franceză de tenis, organizatorul evenimentului) pentru a vedea dacă data trebuie schimbată pentru a coincide cu o posibilă reluare a tuturor sporturilor şi a evenimentelor sportive mari. Azi, deşi sportul de nivel înalt este protejat, vom încerca să limităm şansele de reuşită a propagării virusului în sporturile profesioniste”, a declarat ministrul Roxana Mărăcineanu, sâmbătă, la postul de radio France Info.

  Directorul general al Federaţiei Franceze de Tenis, Gilles Moreton, a declarat la începutul săptămânii că nu îşi poate imagina anularea Grand Slam-ului pe zgură.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.