miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivAdevăratul Falcă dă de pământ cu falsul Falcă: „Voi nu iubiți Aradul… voi lingeți la Fifor”

  de Andrei Fuliaș | 17 septembrie 2016, 3:12 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  Știri Arad. Și a venit anunțul că Timișoara a câștigat competiția pentru Capitala Europeană a Culturii 2021… La doar câteva minute după, o mare de politicieni s-au grăbit să-i felicite pe timișoreni pentru victorie. A fost și cazul primarului Aradului, Gheorghe Falcă, dar care nu s-a putut abține doar la a-i felicita pe vecini, ci a speculat momentul și a încercat să lanseze, pe Facebook, ideea că Aradul are de câștigat din această victorie. Nu mai trebuie să ne mire nimic în ceea ce-l privește pe primar… Dar totuși, ca o primă reacție cu privire la inepțiile Tutankamonului, pe Facebook: cum se face că Timișoara a câștigat cu ajutorul pe care „specialiștii” arădeni l-au dat întocmirii dosarului de candidatură, dar în același timp, aceiași specialiști au depus un dosar de rahat în numele Aradului, un dosar în urma căruia orașului nostru i s-a dat cu „flit” încă de la prima strigare?

  Reacțiile la postarea primarului, repetăm, „pe Facebook”, au început să apară cu zecile, unele pozitive, altele negative, dar niciunele mai jignitoare decât cele ale lui Gheorghe Falcă.

  Iritat de reacțiile negative ale internauților la adresa mesajului său și de faptul că arădenii nu mai sunt dispuși să înghită gogoși cu glazură de ipocrizie, Falcă și-a dat masca jos și a arătat cine este el cu adevărat. Unii spun că nu și-a luat medicamentele  și asta l-a scos din matcă… Chiar nu știm.. Dar reacțiile sale de ieri arată că nu a reușit să intre total în pielea personajului pe care-l adoră: de om care se înghesuie pe la mai toate bisericile, de la mai toate cultele și de „pastor penticostal” în toate aparițiile sale publice televizate., în care vorbește despre credință, valori, familie…

  Nu! Gheorghe Falcă este cel adevărat, așa cum e el, atunci când nu-i convine ceva. Este cel căruia atunci când se enervează începe să-i tremure maxilarul, să-i scrâșnească dinții și să deschidă robinetul jignirilor odioase. Adică, exact ce a făcut ieri.

  Și ca să n-o mai lungim… iată: deranjat și de faptul că strategia Aradului în competiția pentru Capitala Europeană a Culturii 2021 a eșuat lamentabil, și de faptul că unii și-au permis să-i spună că nu are niciun merit în victoria Timișoarei, micul faraon și-a ieșit din minți și i-a spus acestuia că nu iubește Aradul și că „linge la Fifor”… LIN-GEȚI LA FI-FOR (senatorul PSD – n.red.)! După această reacție, internauții s-au dezlănțuit la adresa primarului și din „nesimțit” sau „ridicol” nu l-au mai scos. Drept pentru care, nici noi nu mai avem nimic de spus pentru că… cititorii noștri sunt mai deștepți ca noi.

  În continuare, „spectacolul” de pe Facebook…

  falca-postare-1 falca-postare-2 falca-postare-3 falca-postare-4 falca-postare-5 falca-postare-6 falca-postare-7 falca-postare-8 falca-postare-9 falca-postare-10 falca-postare-11 falca-postare-12 falca-postare-13 falca-postare-14

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cand te expui, ca om politic, îți asumi riscuri. Un risc e sa te înjure toți neica nimeni. Alt risc, sa scapi porumbelul si sa te faci de ras. Păcat ca SpecialArad intra prea tare in jocuri mici. Nu-i primul articol in ultima vreme. Continui sa va citesc, sper ca analizați totuși regulat ce așteptam de la voi. Sau dacă cu așa articole va adresați celor care doresc can-can, măcar sa fie rare. PS: chiar nu-i nimic rău ca Aradul o fi adăugat vreo pagina-doua la dosarul candidaturii TSR (după ieșirea din cursa). Plus ca indirect vor fi sigur beneficii pentru Arad in 2020-2021. O zi buna

   --4 voturi
   +1
   -1
  2. Am citi cam toate comentariile,dar sa nu uitam!!vorba vine Democratie???nu trebuie tot timpul criticat…CI Fapte!!!Sistemul ca PDL-e la putere,profita toata tara cu PDL!?!?In alte tari vestice sint si acolo mai multe partide,dar nu are treaba unul cu celalalt pt dezvoltare,sau imbunatatire!!!De ce nu luati acele exemple??E…de ati face asa,ar fi cam prost cu TAPTARAPUL!!!!Deci sa zic nici in urmatorii 50-60 de ani nu puteti sa ajungeti nici MACAR pe vecinii UNGURI!!Da mi te sa ii ajungi pe Germani????vorba romanului din urma: MAI RAU SA NU FIE!!!

   +3 voturi
   +1
   -1
  3. Evident ca am fost pacaliti de acea nu am castigat capitala culturala europeana …. Derbedeule de retardat de Primar ce esti ca imi ies deja din minti, ai fost pe jos prin Arad in ultimii ani ? Ai remarcat in ce hal jalnic ai adus acest oras in ultimii 12 ani ? Si mai ai un tupeu jegos sa candidezi pt capitala culturala ? Evident ca a fost vorba doar de o miscare politica de imagine, nimic altceva. Sper sa fi rasplatit exact dupa merite in viata de apoi ca in aceasta viata se pare ca cei de faita ta conduc destinele omenirii.

   +9 voturi
   +1
   -1
  4. Cine ne da lectii de dragoste,de a ne iubi locurile natale! El care de cand e la guvernare a permis inundarea cu gunoe si tiganii a str Marului care a devenit de 12ani incoacea focar de infectii ,virusisi formarea unui nou GHECHECI ingropat in fum de cauciucuri si gunoe de tot felul,de tie teama ziua in amiaza mare sa treci singur prin zona de frica tiganilor care se extinde in continuu,Dumneata iubesti Aradul d-le primar? Da sigur se vede prin masurile care le-ati luat si minciunile cu privire la aceasta zona cu ocazia fiecarui mandat,ati facut groapa de gunoi al Aradului din el desi e la numai 5 minute de primarie.

   +33 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.