luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Rochia purtată de Prima Doamnă la întâlnirea cu Papa, creată de arădeanca Eli Lăslean. Designerul spune care este mesajul din spatele rochiei

  de Special Arad | 31 mai 2019, 3:45 PM | Monden | Recomandările editorilor

  1

  Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să poarte pentru întâlnirea cu Papa Francisc, care a ajuns în România vineri, 31 mai, în jurul orei 11.30, o rochie semnată de designerul Eli Lăslean, creată special pentru această ocazie.

  Carmen Iohannis a îmbrăcat o rochie bleu ciel din mătase, cu o croială simplă şi elegantă, până la genunchi. Potrivit designerului care a semnat ţinuta, Prima Doamnă a vrut să transmită un mesaj de seninătate prin intermediul acestei nuanţe.

  „Ţinuta purtată de Carmen Iohannis a fost pregătită special pentru acest eveniment şi am vrut să transmitem, totodată, şi un mesaj. Culoarea bleu ciel exprimă seninătate, este o nuanţă rafinată şi serenă, precum sufletul doamnei Iohannis. Materialul este un crep de mătase naturală, fluid, uşor, confortabil, cu un croi şi o simplitate studiate, care pun în valoare silueta, dar în acelaşi timp conferă şi o notă de austeritate. Este o eleganţă discretă ce o şi caracterizează pe prima doamnă. Am pregătit din timp această ţinută. Doamna Iohannis şi-a dorit o culoare senină. A venit la câteva probe înainte”, a declarat Eli Lăslean pentruclick.ro

  Citește și Programul Papei în cele trei zile pe care le petrece printre români

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.