La Congresul PNL Pecica, micii au rămas la putere

  de - | 12 iulie 2021, 9:44 AM | Pamflet | Pecica | Topic special

  4

  (foto: Sorin-Dan Cârstea / Facebook)

  Fotoreporterul Sorin-Dan Cârstea (membru al Asociației Reporter fără frontiere, Germania) a surprins, în câteva imagini (din care publicăm doar una), esența „congresului de dare de seamă și alegeri” a PNL Pecica: grătarul încins și un frate (în tricou roșu) care muncește pentru ascensiunea micuțului de Pecica. Sau din Pecica. Der Kleine von Pecica. Vi-l amintiți pe Băse vorbind despre „dottore” Ponta? Ei, așa trebuie citit și „der Kleine von Pecica”.

  Nu că am fi avut alte așteptări, dar merită semnalată victoria celor mici, a acelor micuți pentru care grătarul încins de frate dă adevăratul gust. Al puterii. Merită semnalată acum, ca s-o putem readuce la lumină când va fi să fie iarăși pus micul pe grătar. Alt grătar, deloc încins, poate chiar înghețat înaintea alegerilor. Fără gust de prăjeală, nu ca „alegerile” astea, „bon a peti”.

  Acum s-au fript liberalii. Treaba lor, micii lor, von-ii lor. De Pecica sau de-aiurea din județ. Că nu degeaba-i Aradul „județ liberal”, nu? Die Kleinen aus dem liberalischen Kreis – ca să înțeleagă și Mio, nu doar eruditul său șef, cel obișnuit cu clasicii culturii germane: 来自自由县的孩子.

  La celelalte alegeri, mai vedem cum o fi cu micii. Că multe se pot întâmpla în 3 ani. De exemplu, să li se aplece alegătorilor de chiolhanurile aleșilor. Făcute fără jenă, fără perdea, fără griji pentru costuri. Că are balta pește, primăria bani și „von Pecica” putere destulă cât să nu fie deranjat cu vreun control. Nici frățiorul gratargiu. Că în Pecica, nichts musik pentru organele de control.

  Să mai spunem că a participat toată floarea cea vestită a PNL Arad, minus Falcă? N-are rost. Se știe că toți au o mare durere-n c..ot de ce văd, cred, gândesc sau simt oamenii.

  P.S. Urmează marele congres județean. Micul frate ar vrea ca frățiorul gratargiu să fie și el prezent, tot fără autorizație, cu un grătar mai mare. Mult mai mare. Cât pentru vreo 20.000 de mititei (cam 250 de metri), pentru cei minim 3.000, maxim 4.000 de delegați cu o mână ridicată, cealaltă ocupată cu muștarul. Problema fraților e că Falcă-i la dietă și, din câte am aflat, i s-a cam acrit de aroganța de Pecica …

  Eine Kleine Nichts Musik

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • @it – Exact asta este problema: instituțiile statului nu intervin atunci când în joc este vreun interes, cât de mic, al cine știe cărui ales. Uneori, pentru că li se cere, alteori (de cele mai multe ori, cred eu), din proprie inițiativă și nemăsurată obediență. Aici duc numirile în funcții de conducere și angajările prin concursuri aranjate, pe criterii politice. Dar știți de ce îi tot ciupim pe cei din aceste instituții și din PNL? Pentru că înainte de a ajunge la putere, aproape că nu aveau vreo intervenție publică în care să nu urle către cei ce girau atunci puterea: lăsați instituțiile să funcționeze!
    Mulțumiri pentru mesaj și pentru apreciere.

    +1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.