miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Revoluția tinerilor! UTA a spulberat echipa austriacă Landskron

  de Lucian Dănilă | 7 august 2014, 10:51 AM | Sport

  0

  UTA a susținut primul meci amical din stagiul de pregătire din Austria. Așa cum v-am mai spus, adversarul de aseară a fost găsit cu ajutorul fostului selecționer al Austriei, Dietmar Constantini. Landskron este o echipă din liga a 5-a din țara lui Mozart.

  Adversara Bătrânei Doamne a retrogradat în vară din Landesliga (liga a 4-a) în cea de a 5-a ligă austriacă.

  Prima parte a jocului a fost una echilibrată. Roli a trimis în teren o formulă foarte aproape de cea standard, și putem remarca reintrarea lui Norbert Varga, jucător care nu a mai evoluat pentru UTA după accidentarea de la meciul de baraj de la Lugoj. Varga a fost introdus fundaș central unde a făcut cuplu cu Sorin Botiș.

  Deși a controlat autoritar jocul, Bătrâna Doamnă nu a reușit să scuture plasa porții în prima parte a jocului. Golul avea să vină în minutul 55, cel care a marcat fiind Ciprian Rus, poate cel mai în formă jucător al echipei în această vară. Au urmat apoi alte trei goluri marcate, toate, de jucătorii Under 21: Burlă (70), Dobrean (75) și Bulza (80). De altfel, după minutul 60, UTA a avut în teren majoritatea jucătorilor Under 21: Gheorghiță, Cotoc, Vlad, Dobrean, Burlă, Bulza și juniorul Adrian Petre, ultimul fiind un mare talent de la grupa de juniori născuți în 1997, generație antrenată de Cristian Păcurar și Feri Tisza.

  bulza

  UTA: Mitrea (46 Bodea) – Ad. Popa (60 Gheorghiță), Varga (46 Filaret), Botiș (60 Cotoc), Suslak (60 Vlad) – Copil (46 Leucuța), Chindriș (60 Dobrean), Nădăban (46 Burlă), Hlistei (60 Ivănică) – Rus (60 Ad. Petre), Dragoș (46 Bulza).

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.