marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Revelion 2019, în paşi de… dance! Cine va concerta la Arad în noaptea dintre ani

  de Special Arad | 30 decembrie 2018, 3:28 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Primăria Municipiului Arad şi Centrul Municipal de Cultură Arad, are deosebita plăcere de a vă invita să petreceţi noaptea de Revelion la kilometrul 0 al municipiului. Trecerea în noul an va fi marcată, conform tradiţiei, cu un concert şi un impresionant show de artificii.

  Spectacolul din Piaţa Revoluţiei va începe la ora 22.00, pe 31 decembrie 2018. Pe scenă vor urca trupa Fantazia (cea mai tânără formaţie românească de rock avându-i în componenţă pe Arthur Horeanu, Andrei Jipa, Robert Urban și Eric Ștesco) şi  Kamelia, artista care a devenit cunoscută în urma colaborării cu Puya.

  Invitați speciali ai Revelionului 2019 de la Arad sunt Goombay Dance Band, o trupă de origine germană care a luat naştere în 1979. Muzica lor are un sunet distinctiv (oarecum similar cu cel al trupei Boney M), un amestec de soca, calypso și western pop. Grupul a cunoscut succesul  la începutul anilor ’80 cu hituri precum „Sun of Jamaica”, „Seven Tears” și „Aloha-Oe, Until We Meet Again”.

  Principala atracție pentru sutele de arădeni care aleg să vină în fiecare an pe platoul din faţa Palatului Administrativ este fără îndoială show-ul de artificii care ne vom asigura că va depăşi toate aşteptările.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.