RETIM își schimbă programul de lucru de Rusalii. Vezi când se vor colecta deșeurile

  de Special Arad | 18 iunie 2021, 8:40 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat  Compania RETIM informează clienţii şi colaboratorii săi din județul Arad asupra programului de lucru valabil de Rusalii.

  COLECTAREA DE DEŞEURI
  Activitatea de colectare a deşeurilor din toate localităţile din județul Arad în care operează compania RETIM se va desfăşura astfel:
  – MUNICIPIUL ARAD
  – Platforme blocuri – conform program zilnic obișnuit
  – Case – nu se ridică în data de 21 iunie 2021 (a doua zi de Rusalii – zi liberă legală), recuperare în data de 24 iunie 2021.

  ALTE LOCALITĂȚI DIN JUDEȚ
  – deșeuri reziduale – COLECTARE ANTICIPATĂ în data de 19 iunie 2021 – nu se ridică în data de 21 iunie 2021.
  – deșeuri biodegradabile – nu se ridică în data de 21 iunie 2021 (a doua zi de Rusalii – zi liberă legală), recuperare în data de 22 iunie 2021
  – deșeuri reciclabile – nu se ridică în data de 21 iunie 2021 (a doua zi de Rusalii – zi liberă legală), recuperare în data de 26 iunie 2021

  BIROURI DE RELAŢII CLIENŢI ŞI CASIERII
  Birourile de relaţii clienţi şi casierii vor fi
  – ÎNCHISE în data de 21 iunie 2021, a doua zi de Rusalii – sărbătoare legală
  – DESCHISE din data de 22 iunie 2021 se revine la programul normal de lucru.

  Compania RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.retim.ro , a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

  RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email [email protected] si pagina oficială de Facebook.
  De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.