Program normal de colectare a deșeurilor de Crăciun și Anul Nou. Excepție: Nădlac

  de Special Arad | 22 December 2022, 4:02 PM | Știri Arad

  0

  Activitatea de colectare a deşeurilor din toate localităţile din județul Arad în care operează RETIM se va desfăşura la fel ca într-o zi obișnuită, anunță compania.

  Astfel, dacă în ziua de luni, 26 decembrie 2022, respectiv în 2 ianuarie 2023, erau programate colectări de la adrese, acestea se vor face ca de obicei, compania RETIM asigurând permanența serviciului.

  O excepție de la acest program este pentru zona localității Nădlac, pentru fracția de deșeuri biodegradabile, colectarea recuperându-se în data de 9 ianuarie 2023.

  Utilizatorii serviciului de salubrizare sunt rugați să scoată la stradă recipientele de colectare a deșeurilor, ca de obicei.

  Birourile de relaţii clienţi şi casieriile din municipiul Arad vor fi:

  •  ÎNCHISE în ziua de 26 decembrie 2022, sărbătoare legală.

  •  ÎNCHISE în ziua de 2 ianuarie 2023, sărbătoare legală.

  •  DESCHISE din data de 3 ianuarie 2023, de când se va reluaprogramul obișnuit, de la ora 08:00 până la ora 16:00.

  Compania RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.retim.ro, a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

  RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email [email protected] si pagina oficială de Facebook. De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00 – 19:00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.