luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Programul de lucru RETIM de Sărbătorile Pascale

  de Special Arad | 11 aprilie 2023, 9:36 AM | Știri Arad

  0

  Compania RETIM informează clienții și colaboratorii săi din județul Arad asupra programului de lucru valabil în data de 14 aprilie 2023, sărbătoare legală – „Vinerea Mare” și 17 aprilie 2023 – „Paștele Ortodox”.

  COLECTAREA DE DEŞEURI de Sărbătorile Pascale

  Activitatea de colectare a deșeurilor din toate localitățile din județul Arad în care operează compania RETIM se va desfășura la fel ca într-o ZI OBIȘNUITĂ. Astfel, dacă în zilele de vineri, 14 aprilie 2023, și luni, 17 aprilie 2023, dacă sunt zile de colectare programate, acestea se vor face ca de obicei, compania RETIM asigurând permanența serviciului.

  Utilizatorii serviciului de salubrizare sunt rugați să scoată la stradă recipientele de colectare a deșeurilor, ca de obicei.

  Excepție sunt localitățile Curtici, Nădlac și Pâncota, unde colectarea deșeurilor biodegradabile (pubela maro) va fi realizată în următoarea zi programată.

  BIROUL DE RELAŢII CLIENŢI ŞI CASIERIA RETIM DIN ARAD

  Biroul de relaţii clienţi şi casieria din Arad vor fi:

  ÎNCHISE în zilele 14 și 17 aprilie 2023, sărbători legale.

  DESCHISE din data de 18 aprilie 2023, de când se va relua programul obișnuit, de la ora 08:00 până la ora 16:00.

  Compania RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.retim.ro, a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

  RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website-ul www.retim.ro, adresa e-mail [email protected] și pagina oficială de Facebook.

  De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00 – 19:00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.