RETIM Ecologic, absentă la ședința ULAL, deși a fost invitată pentru probleme ce țin de contractele de salubrizare

  de Special Arad | 7 februarie 2018, 3:33 PM | Administraţie

  1

  Comunicat. Marți, 6 februarie 2018, a avut loc Adunarea Generală a Membrilor ULAL Arad în Sala Mare a Consiliului Județean Arad, în cadrul căreia au fost invitați domnul Mihai Mereuță, Președintele Ligii Asociațiilor de Proprietari Habitat din București, domnul Dan Pascu, Directorul General al firmei de salubrizare SC RETIM Ecologic Service SA din Timișoara, și un reprezentant al Consiliului Județean Arad.
  Menționăm că deși ULAL Arad a trimis invitația, Directorul General al noii firme de salubrizare nu s-a prezentat și nici nu a trimis un alt reprezentat al firmei.
  În prima parte a Adunării Generale, ULAL Arad a prezentat Ordinea de Zi, Darea de Seamă și Raportul Comisiei de Cenzori pe anul 2017, care au fost supuse la vot și aprobate unanim de membrii uniunii.
  De asemenea, ULAL Arad a informat reprezentanții asociațiilor de proprietari despre contribuțiile sociale obligatorii cu modificările care au intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 prin OUG nr. 79/2017, și despre depunerea Declarației Fiscale 101 privind impozitul pe profit până la data de 25 februarie 2018 conform Codului Fiscal.
  În a doua parte, a luat cuvântul domnul Mihai Mereuță și a prezentat subiecte importante precum: ultimul proiect de lege privind asociațiile de proprietari și administrarea condominiilor, soluționarea alternativă a litigiilor financiar-bancare, asigurarea obligatorie a locuințelor și schimbarea furnizorului de energie electrică.
  Cele mai multe semne de întrebare au fost ridicate pe tema noilor contracte de prestare a serviciului de salubrizare către populație care urmează să fie semnate de comitetele executive/președinții asociațiilor de proprietari. Din nefericire acestea au rămas nelămurite, Directorul General al SC RETIM Ecologic Service SA fiind absent.

  Citește și ULAL și UPA atenționează arădenii despre contractele de salubritate

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.