vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update ULAL și UPA atenționează arădenii despre contractele de salubritate

  de Special Arad | 1 februarie 2018, 1:13 PM | Știri Arad

  0

  foto cu scop ilustrativ (foto: tion.ro)

  Uniunea Locală a Asociațiilor de Locatari (ULAL) și Uniunea Profesională a Administratorilor (UPA) au emis două comunicateprin care atenționează arădenii cu privire la semnarea contractelor cu firma care se ocupă cu ridicarea gunoiului de la asociațiile de proprietari.

  „Atenționăm asociațiile de proprietari că reprezentanții firmei SC RETIM Ecologic Service SA au început să contacteze administratori de condominii în vederea încheierii noilor contracte de colectare a deșeurilor, în ciuda faptului că administratorii nu au dreptul legal să semneze contracte în numele asociațiilor de proprietari.

  Recomandăm comitetelor executive și președinților asociațiilor de proprietari să citească cu atenție aceste contracte noi de colectare a deșeurilor înainte de a le semna și dacă au nelămuriri să se adreseze firmei.

  În 23 octombrie 2017, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Sistem Integrat de Gestionare a Deșeurilor Arad din cadrul Consiliului Județean Arad, a semnat un contract de operare pentru colectarea deșeurilor din municipiul Arad și din 24 de localități din județul Arad, cu firma SC RETIM Ecologic Service SA”, spune Dorina Lupșe, președintele ULAL Arad.

  Și Uniunea Profesională a Administratorilor Arad recomandă asociațiilor de proprietari să nu semneze contractul de prestare a serviciului de salubrizare cu RETIM Timișoara fără organizarea unei dezbateri publice și negocierea acestui contract.

  Spre exemplificare, UPA Arad aduce în atența publică revizuirile pe care le consideră necesare în articolele în cauză.
  Comunicatul, mai jos:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.