joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rețeaua Solidarității pentru ucrainieni: un camion pleacă spre refugiați!

  de - | 27 februarie 2022, 1:00 PM | Comunicate contra cost

  2

  Arădenii sar în ajutorul refugiaților din Ucraina, care fug din calea războiului.

  Suntem alături de familiile care suferă din cauza războiului, vrem să îi ajutăm și reactivăm Rețeaua Solidarității. Am avut multe reacții deja, arădenii s-au mobilizat foarte repede. Astăzi deja un camion cu alimente neperisabile, pături și haine pleacă spre zonele cu refugiați. Cei care vor să ajute pot să aducă ajutoare, alimente neperisabile, haine, seturi de igienă la depozitul Rețelei Solidarității de la Casa Sindicatelor începând de luni. Sunt convins că vom reuși să aducem un ajutor concret oamenilor care au plecat de acasă cu câteva bagaje și în plus să le arătăm că nu sunt singuri și pot conta pe omenia și solidaritatea noastră”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.