duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O familie de ucraineni lucrează împreună cu voluntarii Reţelei Solidarităţii

  de - | 18 martie 2022, 11:39 AM | Comunicate contra cost

  0

  Sprijinul arădenilor pentru oamenii care suferă din cauza războiului din Ucraina este extraordinar!

  „La depozitul Reţelei Solidarităţii de la Casa Sindicatelor sosesc continuu ajutoare, produse alimentare şi haine. Acestea sunt sortate, ambalate şi trimise acolo unde este nevoie de voluntari. Printre aceştia se află şi o familie de ucraineni, refugiaţi la Arad, oameni care vor să facă ceva pentru cei de acasă. Solidaritatea oamenilor în faţa acestei tragedii umanitare ne dă speranţa că putem depăşi orice problemă împreună. Am fost joi la Reţeaua Solidarităţii împreună cu Ciprian Cristea, care a adus ajutoare din parte Asociaţiei Rubio Pro Copilărie Pro Viaţă. Le mulţumesc voluntarilor, celor care donează pentru că ei oferă un ajutor şi sentimentul că oamenii care suferă nu sunt singuri. Mă bucur că Reţeaua Solidarităţii, creată în primele săptămâni în care arădenii au suferit din cauza pandemiei a creat legături puternice între oameni care vor să dăruiască!”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.