joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Resurse umane, studii de licență la UVVG

  de Special Arad | 28 iulie 2022, 10:14 AM | Educaţie

  0

  Capitalul uman reprezintă, indubitabil, resursa fundamentală a oricărei companii/organizații, atât din mediul privat cât și în companiile de stat. Nevoia de angajați competenți este permanentă, fiecare întreprinzător dorindu-și cei mai calificați angajați, pentru asigurarea prosperității companiei și/sau bunul mers al organizației.

  Orice drum al candidatului la un job, într-o companie, pornește de la interviul cu responsabilul R.U. (resurse umane) sau, cum este cunoscut în mediul de business, H.R.-ul (human resources), și în același departament este înregistrată, monitorizată și evaluată toată activitatea angajatului.

  În ultimii ani, companiile mari au externalizat serviciile de resurse umane, astfel că au apărut și firmele de recrutare de forță de muncă și freelancerii, cei care și-au dezvoltat o afacere proprie în domeniul resurselor umane.

  Universitatea noastră vine cu o ofertă educațională axată pe această direcție, în cadrul Facultății de Științe Socio-Umane Educație Fizică și Sport: programul de studii de licență RESURSE UMANE, de 3 ani.

  https://www.uvvg.ro/facultatea-de-stiinte-socio-umane-si-educatie-fizica-si-sport/resurse-umane/

  În cadrul anilor de studii, studenții au ocazia de a învăța de la cadre didactice care își desfășoară activitatea în companii multinaționale, insituții ale structurilor administrative naționale și locale și ministere. De la sociologie, psihologie socială, cercetare socială, până la legislația muncii, analiza posturilor, testare și evaluarea personalului, recrutare și leadership, studenții vor parcurge toate materiile pentru a deveni specialiști în resurse umane.

  Conf. univ. dr. Speranța-Sofia Milancovici, decanul Facultății de Științe Socio-Umane Educație Fizică și Sport : „Având un caracter dinamic și sincronizat cu valorile învățământului european, facultatea noastră își așteaptă cu entuziasm viitorii studenți, în spiritul ideii unui învățământ centrat pe aceștia și a convingerii noastre că împreună devenim mai buni, zi de zi, prin promovarea cunoașterii și prin dezvoltarea unor relații durabile cu mediul antreprenorial și cu societatea, în general.”

  Înscrierile se pot face până în data de 29 iulie, pe adresa admitere.uvvg.ro , sau la sediile din Arad (Rectorat) și la filiale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.