marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Restricții de tonaj pe arterele municipiului

  de Special Arad | 20 iunie 2024, 5:44 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat Primăria Arad. Având în vedere prognozele Administrației Naționale de Meteorologie, se impune și la nivelul municipiului Arad instituirea unor restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t.

  Acestea se vor aplica în perioadele sub avertizări de cod portocaliu, în intervalul orar 10:00- 20:00, pe întreaga rețea rutieră administrată de Consiliul Local al Municipiului Arad. Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat favorabil solicitarea venită din partea Direcției Edilitare – Serviciul Întreținere și Reparații Căi de Comunicații Terestre.

  Citește și: Restricțiile cauzate de caniculă au fost prelungite. Drumuri din Arad, pe listă

  Potrivit legislației în vigoare sunt exceptate de la aceste prevederi: transporturile de persoane, de animale vii și produse perisabile, vehiculele care participă la intervenții în caz de forță majoră și la lucrările de reparații și intervenții în curs pe drumurile din administrarea CLM Arad.

  De asemenea, sunt exceptate transporturile poștale, de echipamente de prim ajutor, de distribuție de carburanți, cele de mărfuri sub temperatură controlată, transporturi de vehicule avariate, de apă și hrană în zone calamitate, după caz, transporturi funerare, cele care privesc activități militare sau de salubrizare stradală.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.