sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Restricțiile cauzate de caniculă au fost prelungite. Drumuri din Arad, pe listă

  de Special Arad | 20 iunie 2024, 3:36 PM | Știri Arad

  0

  Din cauza temperaturilor ridicate, pentru protejarea rețelei de drumuri aflate în administrarea #CNAIR, a fost luată decizia impunerii de restricții de tonaj pentru autovehiculele cu o masă autorizată mai mare de 7,5 tone pe sectoarele de autostrăzi, drumuri expres și drumuri naționale și în perioada 21-24 iunie.

  Restricțiile se vor institui pentru sectoarele de autostrăzi, drumuri expres și drumuri naționale, astfel:

  În data de 21 iunie, intervalul orar 10⁰⁰-20⁰⁰, restricțiile se vor institui pentru sectoarele de autostrăzi, drumuri expres și drumuri naționale, din județele: Giurgiu, Teleorman, Dolj, Olt, Timiș, Caraș-Severin, Arad, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brașov și Covasna.
  În data de 22 iunie, intervalul orar 10⁰⁰-20⁰⁰, restricțiile se vor institui pentru sectoarele de autostrăzi, drumuri expres și drumuri naționale, din județele: Ilfov, Giurgiu, Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Dolj, Vâlcea, Mehedinți, Gorj, Olt, Timiș, Caraș-Severin, Arad și Hunedoara.
  În data de 23 iunie, intervalul orar 10⁰⁰-20⁰⁰, restricțiile se vor institui pentru sectoarele de autostrăzi, drumuri expres și drumuri naționale, din județele: Ilfov, Prahova, Giurgiu, Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Dolj, Vâlcea, Mehedinți, Gorj, Olt, Caraș-Severin, Ialomița și Călărași.
  În data de 24 iunie, intervalul orar 10⁰⁰-20⁰⁰, restricțiile se vor institui pentru sectoarele de autostrăzi, drumuri expres și drumuri naționale, din județele: Ilfov, Giurgiu, Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Dolj, Vâlcea, Mehedinți, Gorj, Olt, Caraș-Severin, Ialomița și Călărași.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.