Mașinile școlilor de șoferi, scoase de pe arterele mari ale Aradului!

  de Lucian Dănilă | 10 July 2014, 12:45 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Primăria va scoate de pe arterele aglomerate ale Aradului mașinile școlilor de șoferi. Măsura va fi luată pentru fluidizarea traficului urban și va fi valabilă în zilele lucrătoare.

  Proiectul de hotărâre privind reglementarea circulației mijloacelor de transport aparținând școlilor de șoferi a fost afișat la transparența decizională. Motivul acestui proiect constă în faptul că „în zilele lucrătoare, în municipiu, se desfășoară un trafic intens, soldat cu blocaje frecvente în intersecțiile principale ale centrului Aradului, cauzat de un număr mare de autovehicule, atât cele aflate în tranzit, cât și cele aparținând școlilor de șoferi”.

  Astfel, conform proiectului de hotărâre, restricțiile în cazul mașinilor școlilor de șoferi se vor aplica în zilele lucrătoare, între orele 7.00-9.00 și 14.00-18.00, dar și în zilele în care circulația pe drumurile publice este îngreunată de apariția fenomenelor naturale (furtuni, inundații, căderi masive de zăpadă).

  Care sunt arterele pe care s epun restricțiile?

  Restricțiile de circulația a mașinilor școlilor de șoferi vor fi pe străzile: Bd. revoluției, Calea Aurel Vlaicu, Bd. Iuliu Maniu, str. Gen. Vasile Milea, str. Gen. Ion Dragalina, str. Banu Mărăcine, Bd. Decebal, str. N. Bălcescu, Calea Radnei, str. Corneliu Coposu, Calea Romanilor, viaductul Micălaca, viaductul Grădiște.

  În proiectul de hotărâre se menționează și amenzile: între 200 și 500 de lei.  

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.