duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Republica Populară Doneţk şi-a deschis oficial o ambasadă la Moscova

  de - | 13 iulie 2022, 8:22 AM | Internaţional

  0

  Republica Populară Doneţk şi-a deschis oficial o ambasadă la Moscova, în Rusia. În cadrul ceremoniei de deschidere a ambasadei Republicii Populare Doneţk la Moscova au fost arborate împreună steagurile Rusiei şi ale RPD, relatează News.Ru, citat de Euroweeklynews.com și news.ro.

  Clădirea ambasadei este situată pe Calea Grokholski nr. 13, Moscova, Rusia.

  La ceremonia de deschidere a misiunii diplomatice ar fi participat ministrul rus de externe Serghei Lavrov, reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe Ruse, precum şi cercuri publice şi politice şi întreprinderi.

  Republica Populară Doneţk este un stat separatist ucrainean care a fost format la 7 aprilie 2014 de către separatiştii pro-ruşi după ce a avut loc Revoluţia ucraineană a demnităţii.

  Şefii Republicii Populare Doneţk şi ai Republicii Populare Luhansk, Denys Pushylin şi Leonid Pasechnik, i-ar fi cerut preşedintelui rus Vladimir Putin să recunoască independenţa republicilor la 21 februarie 2022.

  Sursa: HotNews

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.