miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Premierul ucrainean acuză Rusia pentru bombardamentul asupra unei stații de autobuz, soldat cu 13 morți

  de Special Arad | 22 ianuarie 2015, 2:17 PM | Internaţional

  0

  Cel puțin 13 persoane au fost ucise într-o stație de autobuz din Donețk, în urma unui bombardament, anunță autoritățile locale citate de BBC News.

  Premierul ucrainean Arseni Iaţeniuk a acuzat Rusia că „poartă responsabilitatea” bombardamentului de azi dimineaţă, de la Doneţk (estul Ucrainei), soldat cu moartea a 13 civili.

  „Astăzi, teroriştii (calificativ dat de Kiev separatiştilor) ruşi au comis încă un act odios împotriva umanităţii. Şi responsabilitatea o poartă Federaţia Rusă”, a declarat Iaţeniuk, potrivit Interfax-Ukraina.

  Este cel mai sângeros atac împotriva civililor de la semnarea acordurilor de pace de la Minsk, în septembrie anul trecut

  Victimele sunt pasageri ai autobuzului și câteva persoane dintr-o mașină aflată în apropiere.

  Un reprezentant al Primăriei locale, citat de AFP, a declarat că bomba a căzut într-un cartier al oraşului până acum relativ ferit de luptele ce au loc între insurgenţi şi armata ucraineană.

  Sursa: EVZ

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.