Remax GOLD – liderul mondial pe piața imobiliară deschide un nou sediu în Arad!

  de Special Arad | 3 octombrie 2019, 9:11 AM | Business | Știri Arad

  0

  Comunicat. Agenția imobiliară RE/MAX GOLD își extinde activitatea prin deschiderea unui nou sediu în Piața Avram Iancu din Arad, fiind franciza care are misiunea de a oferi servicii în domeniul imobiliar la cel mai înalt standard, colaborând cu agenți de top din industria imobiliară, având ca principal scop focalizarea pe nevoile clientului.

  „Remax Gold vine cu tot arsenalul de instrumente de promovare și cu misiunea de a schimba imaginea agenției imobiliare în piață” Andreea Parti, manager birou Remax Gold Arad.

  Inaugurarea noului birou va avea loc în data de 4 octombrie 2019 de la ora 17.00, locația Piața Avram Iancu nr. 9.

  Forța globală, numărul 1 mondial în real-estate

  Cu o istorie de peste 10 ani în România, Remax a reușit să se dezvolte pe principii mult mai sănătoase, aşa cum funcţionează cu succes în cele peste 110 de ţări în care sunt afiliaţi peste 125.000 de agenţi.

  Franciza cu cea mai mare extindere

  REMAX GOLD are puncte de lucru în șapte orașe din țară. Modul profesionist, cu servicii de calitate au făcut ca agenția imobiliară să cunoască un real succes, iar dovada stă în rezultate. Nimeni în lume nu vinde mai multe imobiliare decât RE/MAX!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.