vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O primești gratis, folosește-o! O agenție imobiliară din Arad vine cu o surpriză pentru toți clienții săi

  de Special Arad | 5 februarie 2021, 10:37 AM | Știri Arad

  0

  PropertyLab este o agenție imobiliară care a apărut în urmă cu câțiva ani în Arad. Având o echipă de 26 de consultanți imobiliari cu experiență, agenția este una dintre cele mai importante din oraș. PropertyLab a apărut pe piața imobiliară pe considerentul că arădenii merită mai mult pe partea de servicii imobiliare. În cei trei ani de activitate a reușit pe deplin să își atingă scopul prin oferirea de servicii de calitate și prin orientarea către clienți.

  Unul din serviciile cu totul diferite cu care PropertyLab vine înspre clienții săi este de a pune la dispoziția lor, cu titlu gratuit, un autovehicul Dacia Dokker care să îi ajute la mutare.

  Putem spune că este pentru prima dată când o agenție imobiliară oferă astfel de servicii. „Considerăm că arădenii merită mai mult și de aceea dorim să oferim o serie de servicii prin care să ne arătăm grija față de ei și să le venim în ajutor în tot procesul de achiziție a unei proprietăți de la început pană inclusiv la mutarea în noul apartament sau casă.”

  Ca să lămurim și mai mult lucrurile, mașina Dacia Dokker are rovigneta plătită și clienții o pot folosi pentru mutare chiar dacă ei sunt din alt colț de țară, fie că sunt de la Sibiu, Botoșani, Iași sau Constanța. „Clienții trebuie doar să o alimenteze cu combustibil”, au adăugat reprezentanții PropertyLab. Nu ne referim aici la mobilier de dimensiuni mari, dar cu această mașină pot fi mutate toate obiectele de dimensiuni medii și mici dintr-o casă. „Indiferent câte drumuri are de făcut și indiferent de unde se mută clientul”, ne spun reprezentanții agenției.

  Când vorbesc despre ei, consultanții agenției spun că „suntem un laborator în care se analizează chimia fiecărei proprietăți pentru a obține soluția potrivită fiecărui client”. Credem că această chimie dintre client și consultanți se simte pe deplin în agenție.

  www.propertylab.ro

  (P)

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.