vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Religia denunțului în Arad! „Dacă nu-mi dai bani, te spun”. Emil nu a fost norocos

  de - | 26 august 2017, 11:47 AM | Știri Arad

  0

  Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad,  prin rechizitoriul din data 21.08.2017, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului TERPEA EMIL pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, prevăzută de art. 207 alin. 2 şi 3 Cp.

  Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că, în perioada cuprinsă între sfârşitul anului 2016 şi luna iunie 2017, prin ameninţări cu darea în vileag prin intermediul unor denunţuri penale a unor presupuse fapte de corupţie în care ar fi fost implicat numitul T. I., a constrâns pe acesta să accepte plata unei sume de 350 de euro, din care, la data de 12.06.2017, a plătit efectiv 200 de euro.

  Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Arad.

  Facem precizarea că trimiterea  în  judecată  este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă  principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Imaginea articolului are caracter ilustrativ

  sursa: pctimisoara.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.