sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Regulamentul prin care proprietarii clădirilor istorice vor putea primi sprijin financiar de la Primărie, făcut public. Încă se pot face propuneri

  de Special Arad | 17 decembrie 2019, 1:13 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  Primăria a făcut public Regulamentul prin intermediul căruia va putea oferi sprijin financiar proprietarilor care vor să reabiliteze clădirile istorice din Arad.

  „Regulamentului de aplicare a Legii nr. 153/2011 privind măsuri de creștere a calității arhitectural-ambientale a clădirilor, cu modificările și completările ulterioare, pentru zone de protecție a monumentelor istorice și pentru zonă monumente protejate în municipiul Arad – Program de sprijin financiar acordat proprietarilor de clădiri din zonele de acțiune prioritară din municipiul Arad” este denumirea completă a documentului, acesta putând fi modificat până la data de 26.12.2019. Cei interesați pot depune recomandări, sugestii și opinii, la registratura Primăriei Municipiului Arad.

  Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data de 17.12.2019, între ora 08:00 și 18:00, de luni până Joi respectiv de la ora 08:00 la 16:00 Vineri, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5.

  Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, prin linkul următor: primariaarad.ro/files/proiecte/p1099.pdf

  Citește mai mult despre acest subiect, în articolul: „Primăria s-a răzgândit subit: a „descoperit” că are cadru legal pentru a sprijini financiar proprietarii clădirilor istorice”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.