Regizorul Martin Scorsese a dezvăluit că „disperarea” l-a determinat să colaboreze cu Netflix

  de Special Arad | 25 decembrie 2019, 8:10 AM | Film | Internaţional

  0

  (foto: Wikipedia)

  Regizorul Martin Scorsese a dezvăluit faptul că cel mai recent film al său, „The Irishman”, nu ar fi fost realizat fără Netflix, informează Press Association.

  Renumitul cineast a filmat din nou cu Robert De Niro şi cu Joe Pesci în cadrul acestei epopei cu gangsteri şi l-a avut pentru prima dată drept colaborator pe Al Pacino.

  În ciuda talentatei echipe care a participat la realizarea filmului, „The Irishman” a avut nevoie de ani întregi pentru a ieşi din laboratorul de creaţie, întrucât studiourile tradiţionale au respins bugetul necesitat de tehnologia inovatoare folosită în film pentru întinerirea personajelor, potrivit Agerpres.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.