duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  REGIONAL: Dimploma „I am your father” pentru întunecatul Lord Sith al Imperio, Darth Valer, care a speriat West-ul

  de Special Arad | 29 decembrie 2016, 11:23 PM | Pamflet

  0

  Într-o galaxie apropiată de tot, chiar la câteva străzi distanță, există un Lord Întunecat, temut de către mulți și invidiat de către și mai mulți pentru Forța sa Financiară, care taie și spânzură cum îl taie capul, din moment ce a trimis în Galaxie deja șase vagoane spațiale Imperio și chiar șapte numite Armonia în Galaxia vecină. Între timp, Andrei „Skywalker” Ando, feciorul cu capul și picioarele-n nori, a făcut tâmpenii pe Death Star, crezând că-i mai șmecher decât Darth Valer…. 

  „Andreiuș… I AM YOUR FATHER” – îi servea Darth Valer adevărul aspru neputinciosului Ando, care stătea la marginea prăpastiei cu mâna tăiată, cu lacrimi în ochi și urlând dureros „Nuuuuuuuuu!!!”, știind că-și pierde jucăria mediatică pe care o credea proprie și personală. Era clar, definitiv și irevocabil, se vedea asta în privirea tăioasă a tăticului Blidar zis și Darth Valer… „gheim ovăr, măi, băiete! Adică tu te joci de-a Rebeliune p-aici, pe la spate, când eu mă lupt la Târgul de la Berlin cu unu’, Obi-Vagon Kenobi… și mă pui într-o lumină proastă, chiar dacă-s negru din cap până-n picioare? Tocmai mie-mi faci una ca asta, care ți-am dat viață ca și ăla, Emperor Falcă, la moldoveni??!”. I-o tăiat. Elanul, mâna, pământul de sub picioare, ziarul, până și televiziunea regională… dar nu și-a dat seama că i-a dat o idee strălucitoare, „A New Hope” cum ar veni, zburdalnicului de Ando.

  Ce este trist e că odată cu această disponibilizare în masă pricinuită dintr-o furie de The Dark Side of the Force, Darth Valer a dat afară și toți oamenii nevinovați care au lucrat din greu la Televiziunea Regional-Imperială. A fost generos, totuși, oferindu-le șansa să se înroleze în Armată ca stormtrooperi… dar cine naiba vrea costume și măști albe din alea caraghioase? Ca să nu mai vorbim de acele puști laser cu care nu nimerești nici de la un metru o rață pe capul lui Ando… adică nici rața, nici capul lui Ando – aia-i problema!

  De atunci… e tăcere în WEST (TV). Darth Valer respiră în continuare bine (cam zgomotos, totuși) în Top 300 Capital. Din păcate pentru cetățenii simpli ai Imperiului, nici Ando nu o duce rău. Și-a făcut o mână bionică și s-a întors cu 360 de grade direct în sânul Împăratului Falcă, făcând ce știe mai bine. Acum, complotează împotriva tuturor alături de Cionca The Hutt și, în mare secret, vrea să pună mâna robotică pe o putere și mai mare decât cea a lui Darth Valer.

  To be continued…

  …dar până atunci, îi oferim o DiMplomă cavalerului întunecat Darth Valer pentru curajul de a rescrie povestea galactică într-o versiune la care nu s-a gândit nici George Lucas.

  dimploma-darth-valer

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.