joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Astra Vagoane Călători a început să fabrice opt tramvaie noi pentru Brăila

  de Special Arad | 26 martie 2024, 11:27 AM | Naţional | Știri Arad

  0

  (foto: obiectivbr.ro)

  Astra Vagoane Călători din Arad a început să fabrice opt noi tramvaie Imperio pentru Brăila, anunță Marian Dragomir, primarul localității dunărene, citat de Obiectiv Vocea Brăilei. Se pare că tramvaiele vor fi livrate mai devreme faţă de termenul anunţat anterior: finalul anului 2024.

  „Începe producţia celorlalte tramvaie care vor fi livrate la sfârşitul lunii iulie în municipiul Brăila şi vom mai avea încă opt tramvaie noi produse tot la Astra Arad, tot pe fonduri europene, cu 0 finanţare din partea Primăriei Municipiului Brăila, toţi banii venind din fonduri europene”, a declarat Dragomir.

  În Brăila circulă deja două dintre cele 10 tramvaie achiziţionate în cadrul Proiectului „Modernizare transport electric Parc Monument – Radu Negru”, în valoare de 13.800.000,00 lei fără TVA. Ele au fost botezate „Ana Aslan” și „Maria Filotti”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.