marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Regele Charles al III-lea a ajuns la Valea Zălanului, cătunul cu 120 de locuitori din Covasna

  de Special Arad | 2 iunie 2023, 8:28 PM | Naţional

  0

  Regele Charles al III-lea, primul monarh britanic care vine în România, a ajuns la Valea Zălanului, acolo unde a fost întâmpinat de localnici și copii cu flori și mesaje de „bun venit”. Suveranul britanic va rămâne în următoarele zile în zonă, acolo unde deține 3 case de oaspeți, vechi de 100 de ani, pe care le-a restaurat.
  Regele se relaxează în locurile pe care le iubește cel mai mult în România, în mijlocul naturii, unde gustă din plăcerile vieții simple de 15 ani, de când vine oricât de des poate în Valea Zălanului, cătunul cu 120 de locuitori din Covasna.

  Regele Charles al III-lea nu este însoţit de Regina Camilla, soţia sa. Regele se va deplasa în timpul vizitei şi la reşedinţa sa de la Viscri. Ultima vizită în România a Alteţei Sale Regale Charles, pe atunci Prinţ de Wales, a avut loc în luna mai 2022. Pe 6 mai, Charles al III-lea a fost încoronat rege al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, precum şi al altor 14 ţări, inclusiv Canada, Australia şi Bahamas, alături de regina consoartă Camilla, în cadrul unei ceremonii la Westminster Abbey, după ce la 10 septembrie anul trecut a fost proclamat rege de către Consiliul de Ascensiune.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.