sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Rednic începe cu Luckassen în atac la Craiova! Benga și Cooper încep ca rezerve

  de Lucian Dănilă | 29 octombrie 2023, 2:56 PM | Sport

  0

  UTA joacă peste câteva minute pe arena „Ion Oblemenco” din Craiova contra echipei lui Adrian Mititelu, FC U 1948. După remiza de pe terenul campioanei Farul, Rednic a făcut trei schimbări în primul unsprezece și astăzi începe cu Luckassen în atac, în timp ce Rodrigues, Benga și Cooper, titulari la Ovidiu, încep jocul pe banca de rezerve.

  Tot ca rezervă începe din nou Rareș Pop, jucătorul „under” fiind din nou Cristian Mihai. Antrenorul Bătrânei Doamne a ales aceiași jucători în linia mediană, Freitas și Mihai în centru, iar mai avansați joacă Micovschi, Fabry și Ofosu, în timp ce în rol de „număr 9” este Kevin Luckassen, ales în detrimentul lui Cooper, italo-ghanezul având o evoluție modestă cu Farul.

  Căpușă revine printre titulari, la fel și Stolnik, aceștia luând locul lui Diogo Rodrigues și Benga.

  „Craiova are jucători care pot face diferența, Chițu e în formă. Îl cunosc pentru că am lucrat cu el, dar eu nu l-am prins într-o perioadă bună, a fost mai mult accidentat. Speculează orice spațiu, orice minge care vine în careu. Mai trebuie să fim atenți și la jucătorii de la mijlocul terenului. Mai ales pe benzi, au jucători tehnici, jucători de viteză, îi cunosc foarte bine, cu unii am lucrat. Luana cred că a adus trei sau patru jucători la Craiova, deci îi cunosc. Trebuie să ne așteptăm la un meci foarte greu, vreau să jucăm la fel de compact, să nu le dăm spații, asta e clar, pentru că sunt rapizi și tehnici, au calitate de unu contra unu. Și, repet, îmi doresc să evităm greșelile la fazele fixe și să dăm mai multe goluri. Să ne creăm mai multe ocazii, să tragem mai mult pe spațiul porții, să reușim să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Mircea Rednic.

  La FC U Craiova debutează pe banca tehnică italianul Giovanni Constantino.

  Formații oficiale:

  FC U Craiova: Gurău – Negru, Compagnucci, Henriques, Padula – Achim, G. Buta – Van Durmen, J. Ibrahim, Bahassa – Chițu.

  Rezerve: R. Popa – Matheus, Sidibe, D. Albu, Asamoah, Vl. Pop, Blidar, Blănuță, Al. Iordache.

  Antrenor: Giovanni Costantino

  UTA: Iacob – Căpușă, Conte, Stolnik, Abeid – Freitas, Cristian Mihai – Micovschi, Fabry, Ofosu – Luckassen.

  Rezerve: Kucher – Pop, Stanciu Benga, Marku, Rodrigues, Dumitrașcu, Stahl, Cooper.

  Antrenor: Mircea Rednic

  Citește și: 

  Mircea Rednic: „Vreau să scăpăm de acest loc de baraj și am argumente”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.