sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Luckassen și-a reziliat contractul cu UTA! Are oferte din zona arabă și din România

  de Lucian Dănilă | 13 iunie 2024, 9:18 PM | Sport

  0

  Kevin Luckassen mai avea contract cu UTA până la finele acestei luni, dar de comun acord cu conducerea grupării arădene acesta și-a reziliat contractul și urmează să semneze cu o altă echipă.

  Sorit în toamnă liber de contract, Luckassen a marcat șapte goluri pentru UTA, vârful de formă avându-l chiar în play-out, când a marcat în trei meciuri consecutive, cu Oțelul, Iași și FC U Craiova.

  Atacantul neerlandez are în această perioadă discuții cu mai multe cluburi și se pare că viitorul său va fi legat fie de un club din zona arabă, fie din România.

  Conducerea clubului UTA și Kevin Luckassen nu au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește semnarea unui nou contract, pretențiile atacantului fiind considerate exagerate în contextul în care a avut un salariu lunar de 8.000 de euro în sezonul anterior.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.